SMB Genderen B.V. staat voor u klaar op het gebied van verkoop, reparatie en onderhoud aan al uw tuin en park machines en tuingereedschap zoals, zitmaaiers, loopmaaiers, kooimaaiers, robotmaaiers, bosmaaiers, kettingzagen, snoeigereedschap enz.. Ons hoofdmerk is Husqvarna, maar voor reparatie kunnen alle merken bij ons terecht. Daarnaast kunnen wij u ook diverse nieuwe, demo of gebruikte tuin en park machines aanbieden voor tijdelijke verhuur.

Ook kunt U bij ons terecht voor alle onderdelen van uw tuin en park machines, we hebben een grote voorraad aan onderdelen, maar als we het niet in huis hebben word het met nachtlevering bezorgd en hebben we het de volgende dag in huis. Daarnaast hebben we ook een grote voorraad aan onderdelen in huis voor wanneer u zelf aan het klussen wilt en daarvoor iets nodig heeft.

We zijn lid van De Groene Hand en dealer van professioneel tuingereedschap in de bekende sterke merken. We hebben een compleet assortiment bestemd voor vakmensen die werkzaam zijn in de hovenierssector, grond-, weg- en waterbouw, tuinders, stratenmakers en agrariërs maar ook zeker voor de particuliere tuinliefhebber. Klik op het logo om de producten te kunnen bekijken en ook te kunnen bestellen.

Indien u nog meer wilt weten over ons breed assortiment aan tuin en park machines, kom dan gerust even langs, onze medewerkers helpen u graag.

Voor meer informatie over de leveranciers, klik op het icoontje om naar de site van de leverancier te gaan.