Als landbouwmechanisatiebedrijf in het land van Heusden en Altena zijn wij in staat u een compleet pakket aan te bieden volgens uw wensen. Ons assortiment strekt zich uit van tuin en park machines tot zwaardere machines voor landbouwdoeleinden. Onze service is gebaseerd op de kennis, vaardigheden en ervaring van onze monteurs. Om de kennis te waarborgen investeren we continu in de opleiding van onze werknemers.

Wij zijn een erkend keuringsstation voor het onderhouden en keuren van spuitmachines: veldspuiten, boomgaardspuiten en motorvatspuiten. Voor onderhoud en reparatie van airco systemen kunt u ook bij ons terecht. Daarnaast hebben we ook een uitlijnsysteem voor tractoren en landbouwvoertuigen. We kunnen ook al uw arbeidsmiddelen VA keuren en indien iets niet in orde is kunnen we het ook gelijk repareren mocht U dat wensen.

Wij hebben geschoold personeel die uw machines zowel mechanisch als software-matig up to date houden, in onze werkplaats of bij u thuis.

Als het nodig is om bepaalde machines om te bouwen, om ze beter aan te passen aan het werk wat ze moeten doen, willen we graag meedenken in een goede oplossing die het beste bij de omstandigheden past.

Voor meer informatie of een afspraak, neem contact op met SMB: 0416-352472